Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 586
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Česnek
400 g Cibule
20 g Glutasol
1000 g Kuřecí prsa
200 g Mandle
300 ml Olej stolní
200 g Paprika sterilovaná
5 g Pepř černý mletý
300 g Pórek
200 g Solamyl
10 g Sůl
200 g Vejce slepičí
240 ml Víno bílé
100 ml Vývar drůbeží
200 g Žampiony čerstvé
10 g Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 840kJ
9% Sacharidy 33 g
60% Tuky 45 g
42% Sodík 848 mg
54% Bílkoviny 30 g

Kuře s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsíčka opláchneme a nakrájíme i s kůží na malé kostičky. Osolíme, přidáme vejce a část máčeného škrobu. Zamícháme a necháme hodinu odležet.

2

V hluboké pánvi rozehřejeme tuk a maso v něm prudce osmažíme. Necháme je okapat na cedníku a dáme stranou na teplo.

3

V menším množství tuku osmažíme jemně nakrájenou cibuli, očištěný a opláchnutý pórek, žampiony, česnek a kapii, vše nakrájené na plátky.

4

Přidáme opečené kuře, oloupané, opražené mandle a zalijeme zálivem z vývaru, vína, glutasolu, mletého pepře, zázvoru a zbylého máčeného škrobu. Vše promícháme a krátce prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept