Roláda plněná klobásou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Roláda plněná klobásou
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 5860 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
6 dkg | Anglická slanina |
1 stroužek | Česnek |
15 dkg | Klobása Dunajská |
1 kávová lžička | Kmín celý |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
2 ks | Vejce slepičí |
40 dkg | Vepřová kýta |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 799,5mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 2,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,1mg |
Vitamín E | 1,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 16,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Anglická slanina, Česnek, Kmín celý, Sůl, Vejce slepičí, Vepřová kýta mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása Dunajská, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Roláda plněná klobásou postup přípravy receptu:
1 | Z vepřové kýty uřízneme plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme plátky česneku, rozložíme plátky slaniny, klobásu, vařená vejce a plát stočíme a svážeme nití. |
2 | Povrch osolíme, okmínujeme a roládu dáme do pekáče, podlijeme |
3 | vodou a pečeme v troubě, doměkka. |
4 | Obracíme a podléváme výpekem. |
5 | Hotovou roládu zbavíme nitě a nakrájíme na plátky. |