Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 78 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 58607
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 polévková lžíce Olej olivový
2 kávová lžička Oregano
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Sherry brandy
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová pečeně

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 311kJ
1% Sacharidy 3 g
33% Tuky 25 g
12% Sodík 248 mg
29% Bílkoviny 16 g

Vepřové tapas postup přípravy receptu:

1

Vepřovou pečeni rozkrájíme na kostičky o hraně 1 cm. Promícháme se lžičkou oregana a polovinou oleje, poté necháme hodinu marinovat v chladnu.

2

V pánvi rozehřejeme druhou polovinu oleje a přidáme maso. Opékáme 5 minut, když začne hnědnout, přidáme papriku, sůl, pepř, sherry a zbytek oregana. Promícháme a necháme ještě 2 minuty prohřát.

Poznámka

Tapas můžeme podávat studené i teplé. Pokud je chceme podávat teplé, připravíme si je předem a tepelně zpracujeme těsně před podáváním.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept