Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 58608
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 ks Citrony
250 g Krevety tygří - loupané
3 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika červená
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 111 kcal
Kilojoule 465kJ
2% Sacharidy 9 g
8% Tuky 6 g
12% Sodík 244 mg
27% Bílkoviny 15 g

Krevetové tapas postup přípravy receptu:

1

Vyloupané krevety dáme do mísy a pokapeme je šťávou z jednoho citrónu. Menší červenou papriku rozkrojíme a odstraníme jadérka. Cibuli a česnek oloupeme, spolu s paprikou nasekáme nadrobno, přidáme do misky ke krevetám.

2

Zalijeme olejem, osolíme, opepříme, všechny suroviny důkladně promícháme a dáme na hodinu do lednice odležet.

3

Před podáváním krevety několik minut prohřejeme.

Poznámka

Tapas můžeme podávat studené i teplé. Pokud je chceme podávat teplé, připravíme je předem a tepelně zpracujeme těsně před podáváním.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept