Jednoduchý recept

Kornoutky nori s lososem

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58628
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

15 g Hořčice
150 g Losos - filety
15 g Olej olivový extra panenský
40 g Řasa Nori
30 g Řeřicha
200 g Rýže dušená
8 g Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 104 kcal
Kilojoule 434kJ
3% Sacharidy 11 g
3% Tuky 2 g
41% Sodík 818 mg
16% Bílkoviny 9 g

Kornoutky nori s lososem postup přípravy receptu:

1

Syrový filet z lososa s kůží omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky tak, aby na každém plátku byl kousek kůže. Alobal potřeme olejem, vyskládáme na něj plátky lososa, osolíme, potřeme troškou hořčice, vložíme pod gril a grilujeme do křupava.

2

Dva plátky řasy nori rozřízneme úhlopříčně na 4 trojúhelníky, na každý položíme kopeček dušené rýže, rozprostřeme po ploše řasy, navrch poklademe plátky lososa, posypeme posekanou řeřichou, zavineme do kornoutků, upravíme na talířky a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept