Jednoduchý recept

Biftek jako minutka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 58631
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Citrony
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej olivový
1 dl Olej slunečnicový
4 špetka Pepř černý mletý
4 špetka Sůl
600 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 571kJ
8% Sacharidy 29 g
22% Tuky 17 g
30% Sodík 594 mg
61% Bílkoviny 34 g

Biftek jako minutka postup přípravy receptu:

1

Nakrájené bifteky odblaníme, dlaní naklepeme. Polijeme olejem a necháme v lednici odpočinout nejméně 180 minut. Následně bifteky osolíme, opepříme, posypeme moukou. V teflonové pánvi rozpálíme olej, vložíme bifteky, opékáme po obou stranách 5 minut.

2

Teplé bifteky rozdělíme na jednotlivé talíře. Na každý talíř přidáme půlku citrónu na dochucení.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme jako hlavní jídlo, vhodnou přílohou jsou smažené hranolky, opékané brambory a zelenina.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept