Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 587
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Cibule
20 g Glutasol
200 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
50 g Kari koření
1000 g Kuřecí prsa
300 ml Olej stolní
50 g Petržel - nať
200 g Pórek
200 g Solamyl
30 g Sůl
200 g Vejce slepičí
120 ml Víno bílé
100 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 561 kcal
Kilojoule 2 348kJ
8% Sacharidy 29 g
48% Tuky 36 g
70% Sodík 1 g
47% Bílkoviny 26 g
Kuřecí prsa na karí

Kuřecí prsa na karí postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsíčka omyjeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a promícháme s vejci a s částí máčeného škrobu.

2

Maso prudce opečeme v horkém tuku a přidáme na kostičky nakrájený, očištěný a omytý pórek, jemně nakrájenou cibuli, hrášek, koření kari a krátce podusíme.

3

Pokrm zalijeme zálivem z vína, vývaru, soli, glutasolu a zbylého máčeného škrobu. Vše promícháme a krátce prohřejeme.

4

Při podávání sypeme pokrm nasekanou petrželovou natí.

Komentáře a hodnocení

 
Karla
Kuřecí prsa na karí
Vyzkoušela jsem a chutná dobře.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept