Jednoduchý recept

Dušené hovězí s fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 58701
Kategorie: Maso

Ingredience

3 g Bobkový list
1 ks Cibule
300 g Fazolové lusky
600 g Hovězí maso zadní
4 polévková lžíce Kečup ostrý
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 153 kcal
Kilojoule 641kJ
2% Sacharidy 6 g
6% Tuky 5 g
6% Sodík 130 mg
40% Bílkoviny 22 g

Dušené hovězí s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Omyté maso rozkrájíme na stejně velké kousky, které vložíme do hrnce na rozehřáté sádlo. Posypeme solí, zprudka osmahneme ze všech stran. Nakonec zasypeme moukou, promícháme, vložíme drobně nasekanou cibuli, posypeme pepřem, přidáme bobkový list. Chvilku smažíme a zalijeme horkou vodou. Pod pokličkou dusíme do měkka, před dodušením přisypeme nakrájené zelené fazolky. Vlijeme kečup a vše dusíme do měkka.

2

Na jednotlivé talíře rozdělené jídlo s vhodnou přílohou podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept