Jednoduchý recept

Kornoutky z ledového salátu s rýží a sýrem

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58710
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

40 g Cibulka jarní
15 g Majonéza
80 g Mrkev kořen
1 g Pepř černý mletý
60 g Ředkvička
200 g Rýže dušená
100 g Salát ledový
4 g Sůl
8 g Wasabi pasta
80 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 140 kcal
Kilojoule 586kJ
4% Sacharidy 16 g
71% Tuky 53 g
21% Sodík 423 mg
6% Bílkoviny 3 g

Kornoutky z ledového salátu s rýží a sýrem postup přípravy receptu:

1

Listy ledového salátu omyjeme, otřepeme a dáme zatím stranou. Mrkev nakrájíme na drobné kostičky, ředkvičky na osminky, jarní cibulku posekáme na jemno. Do misky vložíme žervé, přidáme majonézu, sůl, pepř, pastu wasabi a vyšleháme do krému. Přisypeme řeřichu, mrkev, cibulku a promícháme.

2

Listy salátu rozložíme na pracovní desku, na každý naneseme vrstvu dušené rýže, navrch rozprostřeme krém se zeleninou, zavineme do kornoutků, upravíme na talířky a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept