Jednoduchý recept

Kornoutky nori s kaviárem

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58716
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

100 g Avokádo
10 ml Citronová šťáva
150 g Cuketa
40 g Kaviár
15 ml Ocet rýžový
15 g Olej olivový extra panenský
40 g Řasa Nori
150 g Rýže dušená
120 g Vepřová kýta
8 g Wasabi pasta

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 184 kcal
Kilojoule 769kJ
4% Sacharidy 13 g
14% Tuky 10 g
11% Sodík 217 mg
18% Bílkoviny 10 g

Kornoutky nori s kaviárem postup přípravy receptu:

1

Maso z kýty rozkrájíme na nudličky, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a osmahneme. Cuketu nakrájíme na drobné hranolky, avokádo oloupeme, dužinu pokrájíme na tenké plátky a pokapeme citronovou šťávou.

2

Plátky řasy nori úhlopříčně rozstřihneme na trojúhelníky, pokryjeme vrstvou dušené rýže, potřeme troškou pasty wasabi, pokapeme octem, navrch položíme plátky masa, cuketu, avokádo, zavineme do kornoutků, vršek ozdobíme červeným kaviárem, upravíme na talířky a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept