Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 1 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58742
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

30 g Kaviár
100 g Losos - filety
100 g Mangold
200 g Rýže dušená
150 ml Voda pitná
10 g Wasabi pasta

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 104 kcal
Kilojoule 435kJ
3% Sacharidy 12 g
3% Tuky 2 g
9% Sodík 187 mg
15% Bílkoviny 8 g

Suši v mangoldu postup přípravy receptu:

1

Listy mangoldu omyjeme, osušíme, odřízneme stonek, vložíme do kastrůlku s vroucí vodou, necháme projít varem, odstavíme a ponecháme ještě ve vodě asi minutu. Scedíme, necháme vychladnout a listy rozložíme na stůl. Syrový filet z lososa bez kůže rozkrájíme na tenké plátky a potřeme pastou wasabi.

2

Na listy naneseme vrstvu dušené rýže, poklademe plátky lososa, zavineme do pevných závitků, nakrájíme na silné plátky, upravíme na tác, ozdobíme kaviárem a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept