Suši v mangoldu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 16 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Suši v mangoldu
Celkový čas: | 16 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 1 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 58742 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
30 g | Kaviár |
100 g | Losos - filety |
100 g | Mangold |
200 g | Rýže dušená |
150 ml | Voda pitná |
10 g | Wasabi pasta |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 12g |
---|---|
Cholesterol | 56,5mg |
Draslík | 208,3mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,6mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kaviár, Losos - filety, Mangold, Rýže dušená, Voda pitná, Wasabi pasta mají zadané všechny známé hodnoty.
Suši v mangoldu postup přípravy receptu:
1 | Listy mangoldu omyjeme, osušíme, odřízneme stonek, vložíme do kastrůlku s vroucí vodou, necháme projít varem, odstavíme a ponecháme ještě ve vodě asi minutu. Scedíme, necháme vychladnout a listy rozložíme na stůl. Syrový filet z lososa bez kůže rozkrájíme na tenké plátky a potřeme pastou wasabi. |
2 | Na listy naneseme vrstvu dušené rýže, poklademe plátky lososa, zavineme do pevných závitků, nakrájíme na silné plátky, upravíme na tác, ozdobíme kaviárem a podáváme. |
Poznámka
Servírujeme studené.