Jednoduchý recept

Sushi s krabím masem a kaviárem

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58747

Ingredience

8 ml Citronová šťáva
30 g Kaviár
60 g Krabí maso konzervované
400 g Rýže dušená
40 g Řasa Nori

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 132 kcal
Kilojoule 551kJ
6% Sacharidy 22 g
2% Tuky 2 g
8% Sodík 169 mg
13% Bílkoviny 7 g

Sushi s krabím masem a kaviárem postup přípravy receptu:

1

Nakládané krabí maso scedíme, rozkrájíme na tenké plátečky, pokapeme citronovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Plátky řasy nori rozložíme na podložku, pokryjeme vrstvou dušené rýže, přitlačíme, pomocí podložky zarolujeme do pevného závitku, nakrájíme na silnější plátky, rozložíme naležato, rýži na povrchu stlačíme a do vzniklých důlků vkládáme střídavě krabí maso a kaviár.

2

Sushi vyskládáme na tác a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept