Sushi s krabím masem a kaviárem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sushi s krabím masem a kaviárem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 58747 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
8 ml | Citronová šťáva |
30 g | Kaviár |
60 g | Krabí maso konzervované |
40 g | Řasa Nori |
400 g | Rýže dušená |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 22g |
---|---|
Cholesterol | 56,9mg |
Draslík | 87,2mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,1mg |
Vitamín C | 1,3mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Kaviár, Rýže dušená mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Řasa Nori mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Krabí maso konzervované nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Sushi s krabím masem a kaviárem postup přípravy receptu:
1 | Nakládané krabí maso scedíme, rozkrájíme na tenké plátečky, pokapeme citronovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Plátky řasy nori rozložíme na podložku, pokryjeme vrstvou dušené rýže, přitlačíme, pomocí podložky zarolujeme do pevného závitku, nakrájíme na silnější plátky, rozložíme naležato, rýži na povrchu stlačíme a do vzniklých důlků vkládáme střídavě krabí maso a kaviár. |
2 | Sushi vyskládáme na tác a podáváme. |
Poznámka
Servírujeme studené.