Jednoduchý recept

Parmice v papilotě plněné tapenádou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (27%)
ID receptu: 58766
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

500 g Listové těsto
1 dl Olej olivový
1 kg Parmice
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
30 g Tapenáda se zelenými olivami

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,061 kcal
Kilojoule 4 440kJ
13% Sacharidy 45 g
97% Tuky 72 g
22% Sodík 435 mg
99% Bílkoviny 56 g

Parmice v papilotě plněné tapenádou postup přípravy receptu:

1

Parmice zbavte šupin, odkrojte hlavu a vykuchejte.

2

Vytvořte filety a odstraňte z nich kosti.

3

Filety opláchněte, vysušte a vložte do chladu.

4

Rozválené těsto potřete olejem, položte na něj jeden filet, osolte a opepřete a pomažte lžičkou tapenády. Přiložte druhou filetu a rybu těstem zabalte. Oba konce zavažte provázkem, vznikne vám velký bonbon.

5

Pečte v rozpálené troubě na 200°C 5 min., doba pečení ovšem záleží na velikosti ryby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept