Jednoduchý recept

Plody moře se zeleninou

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58779

Ingredience

150 g Cuketa
60 g Koriandr čerstvý
120 g Mrkev kořen
150 g Mušle svatojakubské
15 ml Ocet rýžový
400 g Sépie
4 g Sůl
500 ml Voda pitná
15 ml Víno rýžové japonské - Mirin
30 g Wasabi pasta
4 ks Ústřice
150 g Ředkev Takuan

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 268 kcal
Kilojoule 1 123kJ
6% Sacharidy 23 g
99% Tuky 74 g
54% Sodík 1 g
54% Bílkoviny 31 g

Plody moře se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Do kastrůlku nalijeme vodu, ocet, mirin, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme mušle a povaříme dvě minuty. Sépie nakrájíme na plátky a přidáme do kastrůlku. Povaříme další dvě minuty a odstavíme. Scedíme, mušle, které se neotevřely, vyhodíme.

2

Mrkev, cuketu a ředkev nastrouháme nahrubo, rozdělíme do misek, přiložíme mušle, sépie, rozlomené ústřice, posypeme posekanými lístky koriandru a podáváme s pastou wasabi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept