Jednoduchý recept

Dušený losos s avokádem a koriandrem

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58782
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Avokádo
40 ml Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
60 g Koriandr čerstvý
8 g Koriandr mletý
400 g Losos - filety
25 ml Ocet vinný
60 g Olej olivový extra panenský
80 g Pampeliškové listy
1 g Pepř černý mletý
400 g Rajčata Cherry
160 g Šalotka
6 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 547kJ
6% Sacharidy 23 g
29% Tuky 21 g
35% Sodík 700 mg
45% Bílkoviny 25 g

Dušený losos s avokádem a koriandrem postup přípravy receptu:

1

Filet z lososa nakrájíme na tenké plátky, avokádo oloupeme, vyjmeme pecku a dužinu nakrájíme na plátky, šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, lístky koriandru posekáme najemno, listy pampelišky natrháme na menší kousky, rajčátka rozpůlíme.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme avokádo a osmahneme. Přiložíme plátky lososa a krátce podusíme. Osolíme, opepříme, ochutíme mletým koriandrem, vinným octem, špetkou cukru, promícháme a odstavíme. Lososa s avokádem upravíme na talířky, posypeme lístky koriandru, pampeliškou, šalotkou, pokapeme citronovou šťávou, ozdobíme rajčátky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept