Recept

Kořeněná játra s houbami

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 58797
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
3 ks Cibulka jarní
1 kávová lžička Cukr krupice
100 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
150 ml Hovězí vývar základní
600 g Játra vepřová
60 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Paprika mletá pálivá
2,5 polévková lžíce Sójová omáčka
0,5 polévková lžíce Solamyl
60 ml Víno červené
80 g Žampiony čerstvé
0,3 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 574kJ
3% Sacharidy 10 g
28% Tuky 21 g
15% Sodík 299 mg
61% Bílkoviny 34 g

Kořeněná játra s houbami postup přípravy receptu:

1

Očištěná játra nakrájíme na tenčí plátky, žampiony očistíme a pokrájíme na tenké plátky, fazolky slijeme, necháme okapat a rozkrájíme na menší kousky, česnek rozdrtíme, cibulky krájíme nadrobno.

2

Játra obalíme v Solamylu a z obou stran je zprudka osmažíme na oleji, přidáme cibulky, houby, česnek, koření, vývar, víno, sójovou omáčku, cukr, chvilku povaříme. Na závěr vmícháme fazolky a prohřejeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept