Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 588

Ingredience

20 g Glutasol
100 g Houby černé
100 g Kedlubna
1000 g Kuřecí prsa
1600 g Nudle široké
400 ml Olej stolní
5 g Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
200 g Pórek
100 g Solamyl
30 g Sůl
180 ml Víno bílé
150 ml Vývar drůbeží
500 g Šunka dušená
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

61% Kalorie 1,210 kcal
Kilojoule 5 063kJ
39% Sacharidy 139 g
63% Tuky 48 g
67% Sodík 1 g
81% Bílkoviny 45 g

Kantonské nudle postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem, propláchneme je studenou vodou a necháme na cedníku okapat.

2

V hluboké pánvi opečeme na malém množství oleje těstoviny do chřupava a dáme je na teplo.

3

Do pánve nalijeme vývar a přidáme na nudličky nakrájené, uvařené kuřecí maso (svalovina - prsíčka nebo stehna).

4

Šunku nakrájíme na nudličky, žampiony na plátky, očištěný a omytý pórek, kedlubny nebo bambusové výhonky nakrájíme také na nudličky a spolu s černými houbami přidáme do pokrmu. Zalijeme vínem, osolíme, opepříme, přidáme glutasol a krátce povaříme.

5

Nakonec směs zahustíme máčeným škrobem, zakápneme olejem a přelijeme přes těstoviny.

6

Při podávání zdobíme pokrm omytou a jemně překrájenou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept