Recept

Kapr v pikantní marinádě

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 58816

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 polévková lžíce Citronová šťáva
0,5 polévková lžíce Cukr krupice
0,5 polévková lžíce Hořčice Dijonská
800 g Kapr obecný
1,5 polévková lžíce Sójová omáčka
60 ml Víno bílé
1 kávová lžička Zázvor mletý
50 ml Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 314 kcal
Kilojoule 1 315kJ
2% Sacharidy 6 g
19% Tuky 14 g
5% Sodík 100 mg
64% Bílkoviny 36 g

Kapr v pikantní marinádě postup přípravy receptu:

1

Filety z kapra očistíme a pokrájíme na dvoucentimetrové proužky. Cibuli nakrájíme nadrobno, v misce promícháme s vínem, sójovou omáčkou, hořčicí, citronovou šťávou, cukrem a zázvorem. Marinádou přelijeme kousky kapra a pod fólií necháme alespoň hodinu odležet.

2

Marinované kousky vyjmeme z marinády a zprudka ze všech stran osmažíme na oleji. Usmažené kousky vyjmeme, do pánve vlijeme zbytek marinády a chvilku povaříme. Do marinády vrátíme rybu a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept