Recept

Candát v pikantní omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 58817
Kategorie: Maso

Ingredience

900 g Candát obecný
60 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
Na omáčku
1 stroužek Česnek
0,3 kávová lžička Chilli koření mleté
0,5 polévková lžíce Citronová šťáva
0,5 polévková lžíce Cukr krupice
40 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Sójová omáčka
0,3 kávová lžička Sůl
80 ml Víno bílé
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 170 kcal
Kilojoule 710kJ
1% Sacharidy 4 g
8% Tuky 6 g
12% Sodík 245 mg
37% Bílkoviny 21 g

Candát v pikantní omáčce postup přípravy receptu:

1

Rybu vykucháme, očistíme (necháme ji vcelku s hlavou i ocasem), přes tělo do ryby uděláme hlubší zářezy a osolíme. Rybu z obou stran osmažíme na oleji.

2

V mezičase připravíme omáčku. Na oleji zpěníme koření s cukrem a rozdrceným česnekem. Poté přidáme zbylé suroviny, povaříme.

3

Rybu naporcujeme a podáváme s omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept