Recept

Pstruh v těstíčku s omáčkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 58818
Kategorie: Maso

Ingredience

60 ml Olej rostlinný
1 kg Pstruh
0,5 kávová lžička Sůl
Na těstíčko
30 g Mouka pšeničná hladká
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Sójová omáčka
1 polévková lžíce Solamyl
3 ks Vejce slepičí
Na omáčku
1 ks Cibule
0,5 polévková lžíce Citronová šťáva
0,5 polévková lžíce Cukr krupice
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1,5 polévková lžíce Sójová omáčka
100 ml Vývar drůbeží
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 568 kcal
Kilojoule 2 375kJ
3% Sacharidy 12 g
37% Tuky 28 g
18% Sodík 368 mg
105% Bílkoviny 59 g

Pstruh v těstíčku s omáčkou postup přípravy receptu:

1

Pstruhy očistíme, osolíme a namáčíme do těstíčka. Smažíme v rozpáleném oleji ze všech stran do zlatova.

2

Na těstíčko umícháme vejce s moukou, Solamylem, sójovou omáčkou a olejem.

3

Během smažení ryb připravíme omáčku. Na oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přimícháme cukr a ještě chvíli smažíme, než cukr zezlátne. Nakonec vmícháme zbylé suroviny a necháme prohřát.

4

Ryby podáváme přelité omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept