Recept

Bramborový salát s ředkvičkami, celerem s smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 5882
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

600 g Brambory vařené
250 g Celer bulvový
1 ks Cibule
1 ks Citrony
1 špetka Cukr krupice
1 ks Okurka salátová
2 polévková lžíce Olej stolní
10 g Petržel - nať
10 ks Ředkvička
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 433kJ
13% Sacharidy 47 g
19% Tuky 14 g
34% Sodík 675 mg
19% Bílkoviny 11 g

Bramborový salát s ředkvičkami, celerem s smetanou postup přípravy receptu:

1

Uvařené, oloupané brambory a uvařený celer nakrájíme na kostičky. Přidáme jemně nakrájené ředkvičky, okurku, cibuli a nasekaná natvrdo uvařená vejce.

2

Připravíme marinádu z oleje, citronové šťávy, soli a cukru. Přilijeme smetanu a nalijeme na salát. Necháme v chladu proležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept