Jednoduchý recept

Fazolový kotlík

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58867

Ingredience

1 ks Bobkový list
120 g Cibule
300 g Fazole bílé
30 g Feferony
200 g Hovězí maso zadní
2 g Pepř černý mletý
200 g Salám měkký
8 g Sůl
200 g Vepřová plec
100 g Vepřový bok
1200 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 710 kcal
Kilojoule 2 972kJ
14% Sacharidy 50 g
48% Tuky 36 g
73% Sodík 1 g
84% Bílkoviny 47 g

Fazolový kotlík postup přípravy receptu:

1

Fazole vsypeme do hrnce, zalijeme vodou a necháme máčet přes noc. Hrnec s fazolemi postavíme na oheň, osolíme, přidáme bobokový list, opepříme a přivedeme k varu.

2

Všechno maso rozkrájíme na kostky, cibuli oloupeme, rozpůlíme, česnek prolisujeme, feferonku zbavíme jádřince a necháme vcelku, salám nakrájíme na kostičky. Maso, cibuli, česnek i feferonku přidáme k fazolím a vaříme do měkka. Přisypeme salám, povaříme 5 minut a odstavíme.

3

Z hrnce vyjmeme cibuli, bobkový list, feferonku, zbylý pokrm rozdělíme do misek a podáváme s polévkovou lžící.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept