Jednoduchý recept

Fazolové lusky dušené pikantní

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58898

Ingredience

800 g Fazolové lusky
50 g Feferony
30 g Olej slunečnicový
1 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
8 g Sůl
900 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 112 kcal
Kilojoule 467kJ
3% Sacharidy 10 g
9% Tuky 7 g
39% Sodík 789 mg
6% Bílkoviny 3 g

Fazolové lusky dušené pikantní postup přípravy receptu:

1

Fazolové lusky zbavíme dřevnatých vláken, oloupaný česnek prolisujeme, feferonky rozřízneme, vyškrábneme semínka a nakrájíme na tenké nudličky, petrželku posekáme najemno.

2

Fazolky vsypeme do hrnce, zalijeme vodou a povaříme 15 minut. Scedíme a necháme okapat. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme feferonky, česnek, petrželku a orestujeme. Fazolkám odkrojíme špičky obou konců, lusky překrojíme šikmo napůl, přidáme do pánve, osolíme, opepříme a dusíme doměka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept