Jednoduchý recept

Květák pečený s česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58904

Ingredience

800 g Květák
20 ml Ocet vinný
2 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
20 g Tuk
800 ml Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 104 kcal
Kilojoule 437kJ
3% Sacharidy 12 g
7% Tuky 6 g
43% Sodík 852 mg
7% Bílkoviny 4 g

Květák pečený s česnekem postup přípravy receptu:

1

Celý květák vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přivedeme k varu a povaříme 5 minut. Vodu slijeme, květák rozřežeme na menší růžičky a vyskládáme do vymaštěného pekáčku.

2

Česnek oloupeme, posekáme nadrobno, nasypeme na květák, osolíme, opepříme, pokapeme octem, pekáček vložíme do trouby a pečeme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept