Jednoduchý recept

Hlávkový salát s rybami a zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58920
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

120 g Cibule
40 ml Ocet vinný
40 g Olej olivový extra panenský
80 g Olivy černé
200 g Rajčata
100 g Ředkvička
600 g Salát hlávkový
150 g Sardinky v oleji
6 g Sůl
120 g Tuňák ve vlastní šťávě

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 153kJ
3% Sacharidy 11 g
24% Tuky 18 g
39% Sodík 771 mg
34% Bílkoviny 19 g

Hlávkový salát s rybami a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Hlávkový salát omyjeme, otřepeme, natrháme na menší kousky a vsypeme do salátové mísy. Rajčata nakrájíme na osminky, ředkvičky na kolečka, cibuli na plátky a rozebereme na kroužky, olivy vypeckujeme a posekáme na tenké nudličky. Do mísy přisypeme ředkvičky, cibuli, posypeme olivami, zalijeme olejem, octem, osolíme a promícháme.

2

Sardinky a tuňáka vyklopíme z konzervy, vidličkou trochu rozmělníme a jednotlivé porce salátu rybami obložíme. Ozdobíme osminkami rajčat a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept