Jednoduchý recept

Šlehačková omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 58932
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

150 ml Hovězí vývar základní
1 g Pepř černý mletý
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
6 g Sůl
150 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 158 kcal
Kilojoule 660kJ
1% Sacharidy 3 g
17% Tuky 13 g
34% Sodík 682 mg
3% Bílkoviny 2 g

Šlehačková omáčka postup přípravy receptu:

1

Do kastrůlku vlijeme vývar, víno a necháme projít varem, abychom z tekutiny odstranili alkohol.

2

Odstavíme z ohně, smetanu vyšleháme a přimícháme do kastrůlku. Osolíme, opepříme a ihned podáváme.

3

Omáčka je vhodná k telecímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept