Majonéza s feferonkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Majonéza s feferonkou
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 58933 |
Kategorie: | Omáčky studené |
Ingredience
15 g | Cibulka jarní |
5 g | Estragon |
25 g | Feferony |
20 g | Hořčice Dijonská |
0,3 kávová lžička | Kari pasta |
10 g | Kopr čerstvý |
250 ml | Majonéza |
5 g | Pažitka |
1 g | Pepř černý mletý |
5 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 102,4mg |
Vláknina | 867,5mg |
Vitamín A | 305,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,2mg |
Vitamín E | 7,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibulka jarní, Estragon, Feferony, Kopr čerstvý, Majonéza, Pažitka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice Dijonská, Kari pasta, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Majonéza s feferonkou postup přípravy receptu:
1 | Pažitku, estragon a kopr posekáme najemno, feferonku rozkrojíme, vyškrábneme semínka, zbytek posekáme najemno, zelenou část jarní cibulky nasekáme nadrobno. |
2 | Do misky vložíme majonézu, osolíme, opepříme, přimícháme bylinky, cibulku, feferonku, hořčici, trochu kari pasty a důkladně promícháme. |
3 | Před podáváním vychladíme v lednici. |