Jednoduchý recept

Rigatoni s klobásou chorizo a fenyklem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 5895
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

80 ml Citronová kůra
1 ks Fenykl sladký - hlíza
500 g Klobása Chorizo
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
400 g Paprika sterilovaná
100 g Rukola
1 kávová lžička Sůl
1 hrst Sýr Parmezán
500 g Těstoviny Rigatoni
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 775 kcal
Kilojoule 3 241kJ
14% Sacharidy 49 g
54% Tuky 41 g
72% Sodík 1 g
54% Bílkoviny 31 g

Rigatoni s klobásou chorizo a fenyklem postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.

2

Mezitím rozehřejeme máslo a olej a orestujeme na silnější šikmé plátky nakrájenou klobásu. Přidáme na tenké plátky nakrájený fenykl a za občasného míchání asi 5min podusíme.

3

Poté vmícháme prolisovaný česnek a restujeme asi minutu. Přidáme citronovou šťávu, na nudličky nakrájené papriky, přivedeme k varu a povaříme ještě 5min.

4

Směs přidáme do hrnce k těstovinám, přisypeme nakrájenou rucolu, opatrně promícháme, rozdělíme na talíře a dozdobíme hoblinkami parmazánu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept