Jednoduchý recept

Fettuccine s cibulí a smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5898

Ingredience

6 ks Cibule
125 ml Hovězí vývar základní
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
125 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 hrst Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny Fettuccine
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 764 kcal
Kilojoule 3 196kJ
27% Sacharidy 99 g
39% Tuky 29 g
25% Sodík 493 mg
49% Bílkoviny 27 g

Fettuccine s cibulí a smetanou postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.

2

Mezitím nakrájíme cibuli na tenká kolečka a na rozpáleném másle orestujeme asi 10min doměkka. Poté přilijeme vývar a smetanu a omáčku asi 10min provaříme. Ochutíme solí a pepřem.

3

Nalijeme na těstoviny, promícháme, rozdělíme na talíře a dozdobíme hoblinkami parmazánu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept