Paprikové koření - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Paprikové koření
Jednoduchý recept
Paprikové koření
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 58984 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 stroužek | Česnek |
2 kávová lžička | Kmín římský |
1 polévková lžíce | Paprika žlutá |
0,3 ks | Zázvor |
Nutriční hodnoty jedné porce
3% Kalorie 57 kcal
Kilojoule 239kJ
3% Sacharidy 9 g
3% Tuky 2 g
0% Sodík 3 mg
6% Bílkoviny 3 g
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 232,5mg |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 73,3mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 24,7mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Kmín římský, Paprika žlutá mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Zázvor nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Paprikové koření postup přípravy receptu:
1 | Oloupaný čerstvý zázvor spolu s oloupaným česnekem roztlučeme v hmoždíři a promícháme s paprikou a římským kmínem. |
2 | Paprikové koření je palčivé, vhodné např. ke kuřeti. |