Fenyklové koření - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Fenyklové koření
Fenyklové koření
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 58986 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 stroužek | Česnek |
1 kávová lžička | Citronová kůra |
2 kávová lžička | Fenykl |
0,5 kávová lžička | Koriandr mletý |
1 kávová lžička | Pepř černý celý |
1 kávová lžička | Tymián |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 163,3mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 34,8mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,7mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Citronová kůra, Pepř černý celý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Fenykl, Koriandr mletý, Tymián nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Fenyklové koření postup přípravy receptu:
1 | Oloupaný česnek rozmačkáme v hmoždíři, koření umeleme. Nakonec vše společně rozmicujeme. |
2 | Směsi dodává jasnou a svěží vůni fenykl a citronová kůra. Fenyklové koření se hodí především k rožněným rybám. |
Poznámka
Citronovou kůru nastrouháme.