Směs koření Char masala - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Směs koření Char masala
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 58995 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 polévková lžíce | Hřebíček mletý |
1 polévková lžíce | Kmín římský |
1 polévková lžíce | Koriandr mletý |
1 polévková lžíce | Skořice mletá |
Nutriční hodnoty jedné porce
3% Kalorie 61 kcal
Kilojoule 257kJ
3% Sacharidy 10 g
3% Tuky 3 g
0% Sodík 8 mg
6% Bílkoviny 3 g
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 233,3mg |
Vláknina | 15g |
Vitamín A | 65,1mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,8mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hřebíček mletý, Kmín římský, Skořice mletá mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Koriandr mletý nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Směs koření Char masala postup přípravy receptu:
1 | Všechno koření smícháme a vsypeme do dobře uzavíratelné sklenice. Vydrží tak 3-4 měsíce. |
2 | Char masala slouží k okořenění rýžových pokrmů. |