Jednoduchý recept

Pečená treska s hořčicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 59014

Ingredience

2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
350 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
40 ml Víno bílé
2 ks Čekanka

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 154kJ
4% Sacharidy 14 g
14% Tuky 11 g
16% Sodík 319 mg
52% Bílkoviny 29 g

Pečená treska s hořčicí postup přípravy receptu:

1

Očištěné filety z tresky osolíme, opepříme a po obou stranách potřeme hořčicí.

2

Na pánvi na rozehřátém másle krátce osmahneme na plátky nakrájenou čekanku a na kolečka nakrájený pórek. Polovinu zeleniny potom vložíme do máslem vymazané zapékací mísy.

3

Na zeleninu položíme filety a každý poklademe zbylou čekankou s pórkem. Vše po lžících přelijeme vínem.

4

Pokrm zapékáme pod pokličkou v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia 20-30 minut.

Poznámka

Pokud pokrm budou jíst děti, nahradíme bílé víno vodou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept