Jednoduchý recept

Vepřové s fenyklem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 59023

Ingredience

1 ks Cibule
0,8 kávová lžička Fenyklová semínka
1 kávová lžička Mouka kukuřičná
1 ks Mrkev kořen
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
1000 g Vepřová kýta
150 ml Voda pitná
150 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 732kJ
2% Sacharidy 6 g
37% Tuky 28 g
12% Sodík 233 mg
58% Bílkoviny 33 g

Vepřové s fenyklem postup přípravy receptu:

1

Mletý fenykl smícháme s nadrceným černým pepřem a solí na pastu. Směsí potřeme omyté a osušené vepřové maso.

2

Do pekáčku vložíme na plátky nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájenou mrkev, připravené maso a vše podlijeme vodou. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 80 minut, každých 10 minut podléváme trochou vody.

3

Upečené maso vyjmeme a necháme na teplém místě asi 10 minut, potom naporcujeme.

4

Do omáčky a zeleniny v pekáči přilijeme mouku rozkvedlanou ve smetaně, zamícháme a chvíli povaříme. Omáčku podáváme zvlášť v omáčníku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept