Jednoduchý recept

Vepřový sataj

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 59026

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Citronela
1 polévková lžíce Koření pěti vůní
1 polévková lžíce Med včelí
5 polévková lžíce Olej slunečnicový
4 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1000 g Vepřová kýta
0,3 ks Zázvor
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 789kJ
2% Sacharidy 6 g
40% Tuky 30 g
15% Sodík 296 mg
57% Bílkoviny 32 g

Vepřový sataj postup přípravy receptu:

1

Smícháme nasekanou cibuli, prolisovaný česnek, koření pěti vůní, rozdrcený kousek zázvoru, sójovou omáčku, med a olej. Vše umícháme na hladkou pastu.

2

Omyté maso nakrájíme na kostky a spolu s citronelou nakrájenou na plátky vložíme do mísy. Promícháme s připravenou marinádou a necháme 2 hodiny odležet.

3

Potom maso napichujeme na grilovací jehly a grilujeme 15-20 minut.

Poznámka

Podáváme s burskou omáčkou nebo s indonéským sójovým kořením.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept