Jednoduchý recept

Kuřecí sataj

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 26 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 59028

Ingredience

0,5 kávová lžička Galgan
200 ml Kokosové mléko
1 polévková lžíce Koriandr mletý
1000 g Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 ks Zázvor celý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 79 kcal
Kilojoule 330kJ
1% Sacharidy 3 g
10% Tuky 7 g
0% Sodík 10 mg
1% Bílkoviny 1 g

Kuřecí sataj postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsíčka bez kůže nakrájíme na nudličky.

2

Rozmixujeme kousek zázvoru, rozmačkaný česnek, mletý galgán, olej a kokosové mléko na jemnou marinádu.

3

Nudličky masa promícháme s marinádou a necháme 2 hodiny odležet.

4

Potom kousky masa navlékáme na malé dřevěné špejle a grilujeme 5-6 minut. Během grilování špejle obracíme, aby se maso dobře propeklo.

Poznámka

Podáváme s burskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept