Jednoduchý recept

Conchiglie se šťovíkem, artyčoky a vejci

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5903
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

315 g Artyčoky
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý celý
3 polévková lžíce Petržel - nať
160 g Šťovík
1 kávová lžička Sůl
1 hrst Sýr Parmezán
500 g Těstoviny Conchiglie
4 ks Vejce slepičí
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 273kJ
23% Sacharidy 82 g
18% Tuky 14 g
28% Sodík 562 mg
46% Bílkoviny 26 g

Conchiglie se šťovíkem, artyčoky a vejci postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.

2

Mezitím vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme. Prolisovaný česnek orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova. Přidáme srdíčka artyčoků, nakrájenou petrželku a směs při nízké teplotě za občasného míchání prohříváme asi 5min.

3

Poté těstoviny dáme do mísy, promícháme s nahrubo nakrájenými listy šťovíku, vejci a artyčoky. Posypeme drceným pepřem ,hoblinkami parmazánu a podáváme.

Poznámka

Conchiglie-mušle

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept