Jednoduchý recept

Svařené víno s pomerančovou kůrou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 59036

Ingredience

75 g Cukr krupice
8 ks Hřebíček
1 polévková lžíce Pomerančová kůra
1 ks Skořice celá
150 ml Voda pitná
750 ml Víno červené
1 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 093kJ
9% Sacharidy 33 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 11 mg
1% Bílkoviny 1 g

Svařené víno s pomerančovou kůrou postup přípravy receptu:

1

V hrnci uvedeme do varu vodu se skořicí, sušeným zázvorem, hřebíčky, kousky pomerančové kůry a cukrem. Uvaříme hustý sirup.

2

Potom přilijeme červené víno a zahříváme téměř k bodu varu.

3

Ihned podáváme.

Poznámka

Použijeme jen malý kousek roztlučeného sušeného zázvoru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept