Jednoduchý recept

Černé olivy s fenyklem a novým kořením

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 59037
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

3 ks Bobkový list
1 polévková lžíce Fenykl
1 polévková lžíce Nové koření celé
500 ml Olej olivový
500 g Olivy nakládané

Nutriční hodnoty jedné porce

65% Kalorie 1,286 kcal
Kilojoule 5 379kJ
2% Sacharidy 6 g
192% Tuky 144 g
97% Sodík 2 g
3% Bílkoviny 2 g

Černé olivy s fenyklem a novým kořením postup přípravy receptu:

1

Černé olivy propláchneme a necháme okapat. Potom je navrstvíme do velké kameninové nebo skleněné nádoby a každou vrstvu prosypeme fenyklem a nadrceným novým kořením. Přidáme bobkové listy a přilijeme podle potřeby tolik oleje, aby olivy byly ponořené.

2

Necháme na chladném místě 3-4 týdny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept