Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 59125

Ingredience

1 polévková lžíce Koriandr
50 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
750 g Vepřová kýta
150 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 547 kcal
Kilojoule 2 289kJ
0% Sacharidy 1 g
54% Tuky 40 g
15% Sodík 298 mg
63% Bílkoviny 36 g

Afelia postup přípravy receptu:

1

Očištěné vepřové maso nakrájíme na kostky. V pánvi na rozehřátém oleji je ze všech stran osmahneme, osolíme a opepříme. Maso zalijeme červeným vínem, přivedeme k varu a pod pokličkou zvolna dusíme asi 20 minut.

2

Potom k masu vmícháme drcený koriandr a dál dusíme pod pokličkou 20-25 minut, dokud maso nezměkne a šťáva nevysmahne. Podle potřeby můžeme přilít víno.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept