Jednoduchý recept

Tykvové smaženky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 59128
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 špetka Černucha
1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kmín římský
15 g Máslo čerstvé
200 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
125 g Sýr Lučina - termizovaný
500 g Tykev
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 895kJ
1% Sacharidy 5 g
60% Tuky 45 g
6% Sodík 121 mg
15% Bílkoviny 9 g

Tykvové smaženky postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na rozpuštěném másle zprudka osmahneme oloupanou, nastrouhanou cibuli. Přidáme oloupanou, nastrouhanou tykev a dusíme asi 3 minuty, až se šťáva vypaří.

2

Podušenou směs smícháme s rozdrobeným sýrem, vejci, kořením a podle chuti osolíme a opepříme.

3

Na pánvi na rozpáleném oleji smažíme z připravené směsi placičky z každé strany dozlatova. Po usmažení je vyjmeme na papírovou utěrku. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept