Jednoduchý recept

Domácí kremrole

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 59209

Ingredience

250 g Hera
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Ocet
250 ml Smetana ke šlehání
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 702 kcal
Kilojoule 2 937kJ
11% Sacharidy 39 g
75% Tuky 56 g
2% Sodík 46 mg
16% Bílkoviny 9 g

Domácí kremrole postup přípravy receptu:

1

Z hladké mouky, změklé Hery, žloutků, octa a špetky soli vypracujeme těsto, které necháme asi 1 hodinu odpočinout.

2

Těsto na pracovní desce rozválíme na plát silný asi 3mm. Nakrájíme z něj pruhy dlouhé 25cm a široké 3cm. Nakrájené pruhy těsta potom natočíme na kovové trubičky a ty urovnáme na plech.

3

Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů Celsia 15-20 minut.

4

Upečené kremrole stáhneme z trubiček a po úplném vychladnutí plníme ušlehanou smetanou.

Poznámka

Kremrole můžeme naplnit i sněhovým krémem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept