Jednoduchý recept

Pikantní fusilli s uzeným lososem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5921

Ingredience

2 polévková lžíce Kopr čerstvý
250 g Losos uzený
45 g Máslo čerstvé
1 špetka Pasta Sambal Oelek
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 ks Pórek
60 ml Sherry brandy
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
375 g Těstoviny Fusilli
3 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

84% Kalorie 1,661 kcal
Kilojoule 6 951kJ
51% Sacharidy 183 g
93% Tuky 70 g
31% Sodík 613 mg
107% Bílkoviny 60 g

Pikantní fusilli s uzeným lososem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.

2

Ve velkém hrnici rozehřejeme máslo a doměkka na něm orestujeme pórek nakrájený na tenká kolečka. Poté přidáme prolisovaný česnek a krátce podusíme. Podlijeme brandy a krátce zahřejeme. Vmícháme najemno nakrájený kopr, sambal oelek, rajčatový protlak a smetanu a omáčku cca 5min provaříme do zhoustnutí.

3

Lososa nakrájíme na tenké plátky, vložíme společně s těstovinami do omáčky, ochutíme solí a pepřem a promícháme.

4

Rozdělíme do misek, dozdobíme snítkou kopru a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept