Jednoduchý recept

Hrušková povidla

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 59320

Ingredience

10 ml Citronová šťáva
1 ks Cukr vanilka
1 kg Hrušky
1 špetka Skořice mletá
50 g Zázvor

Nutriční hodnoty jedné porce

0% Kalorie 8 kcal
Kilojoule 34kJ
1% Sacharidy 2 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 0 mg
0% Bílkoviny 0 g

Hrušková povidla postup přípravy receptu:

1

Hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky.

2

Pokapeme je citronovou šťávou a pomalu přivedeme k varu.

3

Přidáme oloupaný a nastrouhaný kořen zázvoru, skořici s citronovou kůrou z jednoho citronu a vaříme na mírném ohni 30 minut.

4

Vmícháme vanilinový cukr a dále vaříme ještě asi 15 minut.

5

Hotová povidla nalijeme do čistých sklenic a uzavřeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept