Jednoduchý recept

Kvasnicová pomazánka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 59343

Ingredience

1 ks Cibule
4 kostka Droždí
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 68 kcal
Kilojoule 283kJ
1% Sacharidy 3 g
7% Tuky 6 g
1% Sodík 21 mg
4% Bílkoviny 2 g

Kvasnicová pomazánka postup přípravy receptu:

1

Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.

2

Droždí rozdrobíme na menší kousky.

3

Ve vyšší pánvi rozehřejeme máslo a cibuli na něm zpěníme. Přidáváme nadrobené kvasnice a necháme je rozpustit.

4

Vmícháme vejce a pomazánku osolíme a opepříme.

5

Vše promícháme a vyndáme z pánvičky, aby nebyla pomazánka moc suchá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept