Tatarák bezmasý - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tatarák bezmasý
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Klasod |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 59370 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 ks | Cibule |
60 g | Máslo |
2 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
240 g | Sýr Tvarůžky |
2 ks | Vaječný žloutek slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 370,2mg |
Draslík | 129,1mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 961,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,4mg |
Vitamín E | 1,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprika mletá sladká, Vaječný žloutek slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sýr Tvarůžky mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Máslo nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Tatarák bezmasý postup přípravy receptu:
1 | Vidličkou rozmačkáme tvarůžky a promícháme je s máslem a žloutky. |
2 | Přidáme oloupanou, najemno nakrájenou cibuli a mletou papriku. |
3 | Vše dobře promícháme a upravíme do tvaru tataráků. |