Jednoduchý recept

Paprikový ocet

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 59387
Kategorie: Ochucený ocet a oleje, hořčice

Ingredience

1 l Ocet bílý vinný
300 g Paprika červená

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 73 kcal
Kilojoule 306kJ
1% Sacharidy 5 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 3 mg
1% Bílkoviny 1 g

Paprikový ocet postup přípravy receptu:

1

Papriky vyčistíme, omyjeme, nakrájíme na tenké nudličky a vložíme do láhve.

2

Zalijeme je vinným octem, přikryjeme a necháme 7 - 10 dní vylouhovat.

3

Přefiltrovaný paprikový ocet nalijeme do menších lahviček a uložíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept