Jednoduchý recept

Polévka z kuřecích žaludků

  • Česko
Palec nahoru
3
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 3 Polévka z kuřecích žaludků 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (29%)
ID receptu: 59412
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 kostka Bujón slepičí
100 g Celer bulvový
1 ks Libeček
1 ks Mrkev
4 ks Pepř černý celý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2500 ml Voda pitná
500 g Žaludky drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 86 kcal
Kilojoule 361kJ
0% Sacharidy 1 g
3% Tuky 3 g
28% Sodík 560 mg
30% Bílkoviny 17 g
Polévka z kuřecích žaludků

Polévka z kuřecích žaludků postup přípravy receptu:

1

Žaludky omyjeme, vložíme do tlakového hrnce a zalijeme studenou vodou. Přidáme kuličky pepře, snítku libečku, mrkev, celer a sůl.

2

Hrnec uzavřeme a vaříme asi 30 minut.

3

Uvařené žaludky a zeleninu vyjmeme z vývaru a nakrájíme na menší kousky.

4

Ve vývaru rozpustíme kostku bujónu, přidáme nakrájené maso,zeleninu a necháme přejít varem.

5

Na talíři polévku doplníme nakrájenou zelenou petrželkou.

Poznámka

Podáváme s celestýnskými nudlemi, nebo vařenými nudlemi.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
3
Palec dolu
0
4
Skvělý recept